Altıeylül Müftüsü, İl Müftüsünü Ziyaret Etti

Altıeylül'de Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlandı Altıeylül İlçe Müftüsü Hayati Yelkovan ve İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Erdoğan, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar'ı makamında ziyaret ederek haftasını tebrik ettiler.

Ziyarette, camilerin toplum hayatındaki önemi ve din görevlilerinin toplumsal huzur ve barışa katkıları vurgulandı. İlçe Müftüsü Yelkovan, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın, din hizmetlerinin önemine dikkat çekmek ve din görevlilerinin özverili çalışmalarını takdir etmek için önemli bir fırsat olduğunu" belirtti.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Erdoğan ise, "Camilerimizin sadece ibadethaneler değil, aynı zamanda eğitim, kültür ve sosyal faaliyet merkezleri olduğunu" hatırlatarak, din görevlilerinin bu alanlarda da önemli rol oynadıklarını vurguladı.

İl Müftüsü Yaşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Din görevlilerimizin, toplumumuzun maneviyatını besleme, sosyal dayanışmayı güçlendirme ve ahlaki değerleri yaşatma gibi önemli görevleri üstlendiğini" söyledi.

Ayrıca, tüm din görevlilerinin haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın önemine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca, İlçe Müftülüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinliklere dair bilgiler paylaşıldı.