Ankara'da çedes(çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip çıkıyorum)projesi Istişare Toplantısı Gerçekleştirildi.

çedes(çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum)projesi istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Ümitköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen İstişare toplantısına, Ankara Müftüsü Dr.Hasan Çınar, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Ankara müftü yardımcısı Osman Şekerci, Çankaya ilçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, Ankara Gençlik Spor İl Müdürlüğü Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Ender Hazar, paydaş kurumların ÇEDES Projesi Koordinatörleri, Öğretmenler ve Manevi danışmanlar katıldı.

İstişare programında söz alan Ankara Müftüsü Dr.Hasan Çınar, gençlerimizin milli, manevi ve ahlakî değerlerine bağlı bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak, onlara hayat yolculuklarında rehberlik etmek üzere uygulanan projeyi önemsediklerini ifade ederek paydaş kurum yetkililerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kurumların sunumlarını gerçekleştirdiği toplantının sonunda, projenin daha iyi bir şekilde yürütülebilmesi için görüş alışverişi yapıldı.