Antalya'da Din Görevlileri Arasında Düzenlenen "etkili Hutbe Sunumu Yarışması" Sonuçlandı.

antalya'da din görevlileri arasında düzenlenen 'etkili hutbe sunumu yarışması" sonuçlandı.

Antalya’da din görevlileri arasında düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması sonuçlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlileri arasında düzenlenen Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasının Antalya seçmesi Muratpaşa Camii’nde gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen yarışmada din görevlileri etkili hutbe irad edebilmek için yarıştı.

İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya başkanlığındaki komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda Korkuteli Şehitler Camii İmam Hatibi Said Can Tatlı, Antalya’yı bölge finalinde temsil etme hakkı elde etti.

Yarışma sonunda katılımcıları tek tek tebrik eden Müftü Yalçınkaya ve sınav komisyonu üyeleri dereceye giren yarışmacı Din görevlilerine hediyelerini takdim ettiler.