Antalya'da Muratpaşa Ilçesinde Engelli Vatandaşlara özel Kur'an Kursu Açıldı.

muratpaşa ilçesinde engelli vatandaşlara özel kur'an kursu açıldı.

Muratpaşa ilçesinde engelli vatandaşlara özel Kur’an kursu açıldı.

Muratpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Sofular Camii müştemilatında Engelli Vatandaşlara Yönelik Kur’an Kursu dualarla hizmete açıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada Diyanet İşleri Başkanlığının toplumun her kesimine yönelik din ve eğitim hizmeti sunduğunu ifade eden İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, “Diyanet İşleri Başkanlığının görevleri arasında bulunan toplumun bütün kesimine sahih dini bilgiyi öğretme görevi anayasal vazifedir. Bu sebeple Başkanlığımız tarafından İl Müftülüğümüz başta olmak üzere ilçelerimiz de dahil tüm engelli kardeşlerimize daha iyi hizmet sunmak için engelli koordinatörlerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bugün burada engelli vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet vermek için onlara uygun dizayn edilmiş Kur'an kursumuzu açıyoruz. Bu kursumuzun faaliyete geçmesinde emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. diye konuştu.

Açılış programına Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, İl Müftü Yardımcıları, Muratpaşa İlçe Müftüsü İshak Göksel, Din görevlileri, STK Temsilcileri ve davetliler katıldı.