Ardahan'da Cuma Vaazları: İlçe Müftüleri Bir Araya Geldi

Ardahan'da Din Görevlileri Bir Araya Geldi: İl Müftüsü Karadeniz, Hafızlık Kursu'nda Önemli Konuları Ele Aldı Ardahan İl Müftüsü Adem Karadeniz, Dervişbey Camii'nde Cuma namazı öncesinde vaaz vererek Ardahan halkına önemli mesajlar iletti.

Vaazında İslam dininin temel değerleri, toplumsal barışın önemi ve bireysel sorumluluklar gibi konulara değinen Karadeniz, dinin hayatın her alanında rehberlik etmesi gerektiğini vurguladı.

Cuma namazının ardından İl Müftüsü Karadeniz, Ardahan Hafızlık Erkek Kur'an Kursu'nda İlçe Müftüleriyle bir araya geldi. Toplantıda, Kur'an-ı Kerim eğitiminin önemi, hafız yetiştirme çalışmalarının geliştirilmesi ve din görevlilerinin görevleri gibi konular ele alındı.

İl Müftüsü Karadeniz'e Şube Müdürleri ve Vaizler eşlik etti. Toplantı, samimi bir ortamda gerçekleşti ve din görevlileri arasında fikir alışverişinde bulunma fırsatı sağladı.

Ardahan'daki din hizmetlerinin daha da verimli yürütülmesi için önemli kararlar alındığı öğrenildi. Bu buluşma, Ardahan'ın dini ve manevi hayatına yön veren önemli isimleri bir araya getirerek, din hizmetlerinin daha da güçlenmesine katkı sağladı.

İl Müftüsü Karadeniz'in liderliğinde Ardahan'da din görevlilerinin uyum içinde çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.