Ardahan'da Il Müftümüz Adem Karadeniz'den Posof Ilçe Müftüsü Ismail Bayram'a Ziyaret

İl Müftüsü Karadeniz, Yeni Posof İlçe Müftüsünü Ziyaret Etti **Posof** - Adem Karadeniz, göreve yeni başlayan Posof İlçe Müftüsü İsmail Bayram'ı makamında ziyaret etti.

Karadeniz'e ziyaretinde İl Müftü Yardımcısı Sefaat Derim ve Şube Müdürü Yusuf Şahin eşlik etti. Ziyaret sırasında yeni görevinin hayırlara vesile olmasını dileyen İl Müftüsü Karadeniz, İsmail Bayram'a yeni görevinde başarılar diledi.

Karadeniz, Bayram'ın tecrübesi ve bilgi birikiminin Posof'taki din hizmetlerine önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. İl Müftüsü Karadeniz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "İsmail Bayram'ın Posof İlçe Müftülüğü görevine atanması, ilçemizin din hizmetlerine önemli bir katkı sağlayacaktır.

Kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, çalışmalarında kendisine kolaylıklar diliyorum. " dedi. Bayram ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Müftüsü Karadeniz ve ekibine teşekkür etti.

Yeni görevinde din hizmetlerinin daha da yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için çalışacağını belirten Bayram, "İl Müftülüğümüzün desteği ve kıymetli ekibimizle birlikte Posof'taki din hizmetlerini daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.

" dedi. Ziyaret, karşılıklı iyi dilekler ve sohbetle son buldu.