Bahaddin Gazi Vakfı, Karabük Müftüsünü Ziyaret Etti

Bahaddin Gazi Vakfı, Yeni Karabük İl Müftüsü Ali Erhun'u Ziyaret Etti: İşbirliği ve Destek Vurgusu Karabük'te köklü bir geçmişe sahip olan Bahaddin Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı, yeni göreve başlayan Karabük İl Müftüsü Ali Erhun'u makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vakıf Başkanı Hasan Küçük ve beraberindeki heyet, Müftü Erhun'a yeni görevinde başarılar dileyerek, vakıf faaliyetleri ve şehirdeki din hizmetleri konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaret sırasında, Vakıf Başkanı Küçük, Bahaddin Gazi Vakfı'nın eğitim, kültür ve sosyal alanda gerçekleştirdiği çalışmalara değinerek, vakfın Karabük'ün sosyal dokusunda önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Vakıf, eğitime destek, kültürel faaliyetler düzenleme, ihtiyaç sahibi ailelere yardım gibi birçok alanda faaliyet göstererek, şehrin sosyal refahına katkıda bulunuyor.

İl Müftüsü Erhun ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bahaddin Gazi Vakfı'nın şehirdeki faaliyetlerinin önemine dikkat çekti.

Müftü Erhun, vakıfların ve din hizmetlerinin koordinasyonunun toplumun huzuru ve refahı için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, vakıfla işbirliği yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, daha önce Bilecik İl Müftülüğü görevini yürütüyordu. Yeni görevinde, Karabük'ün dini ve kültürel hayatını daha da güçlendirmeyi hedefleyen Erhun, Bahaddin Gazi Vakfı ile işbirliğini artırarak, şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.