Balikesir'da Hafızlık Ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Il Finali

hafızlık ve kur'an-ı kerim'i güzel okuma yarışması il finali

Kur'an Kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimini ve Kur'an-ı Kerim’i yüzünden güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Kur'an kurslarında hafızlık eğitimi alan öğrenciler arasında düzenlenen “Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmaları İl Finali” İl Müftülüğümüzde gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması erkek kategorisinde Karesi Yıldırım Camii Kur'an Kursu öğrencisi Mehmet Emin ÖZER birinci, Bandırma Tekke Ali Rıza El Bezzaz Kur'an Kursu öğrencisi Abdullah ÖZGÜDÜR ikinci, Dursunbey Merkez Erkek Kur'an Kursu öğrencisi Mehmet ÖZCAN üçüncü oldu.

Kız öğrenciler arasında Karesi Esma Hatun Kur'an Kursu öğrencisi Sevim Sare ALKAN birinci, Dursunbey Müftülük Sitesi Kur' an Kursu öğrencisi Elif Sena AKBULUT ikinci, Altıeylül Merkez Kur'an Kursu öğrencisi Hacer AMAÇ üçüncü oldu.

Hafızlık Yarışması erkek kategorisinde Karesi Merkez Kur'an Kursu öğrencisi Kemalettin UTKUR birinci, Bandırma Tekke Ali Rıza El Bezzaz Kur'an Kursu öğrencisi Arif Talha KARACA ikinci oldu.

Hafızlık Kız öğrenciler kategorisinde Havran Çamdibi Kur'an Kursu öğrencisi Hafize Naz ATAMAN birinci, Karesi Esma Hatun Kur'an Kursu öğrencisi Emine Kübra SILAY ikinci, Altıeylül Merkez Kur'an Kursu öğrencisi Hatice ÖZKAN üçüncü oldu.

İl Müftü yardımcılarımız tarafından hediyeleri takdim edilen öğrencilerimizi tebrik ediyor, bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek il birincilerimize başarılar diliyoruz.