Balikesir'da Il Müftümüze Ziyaretler

Balıkesir'de Farklı Siyasi ve Sivil Toplum Örgütleri Bir Araya Geldi: Din Görevlisi Ziyaretinde Birlik Vurgusu Balıkesir'de farklı siyasi ve sivil toplum örgütleri, şehirdeki birlik ve beraberlik mesajını güçlendirmek adına İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Balıkesir İl Başkanı Fatih İnceboy ve İl Yönetimi, Hüda Par Balıkesir İl Başkanı Yakup Aksoy ve beraberindeki heyet ile Yeni Dünya Vakfı Balıkesir İl Temsilcisi İsmail Özgün ve beraberindeki heyet, İl Müftüsü Yaşar'ı ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini ilettiler hem de önemli mesajlar verdiler.

Ziyaret sırasında, farklı siyasi görüşlere sahip olan partilerin ve sivil toplum örgütlerinin ortak bir amaç etrafında bir araya gelerek, Balıkesir'in huzur ve barış içinde yaşaması için birlikte hareket etme kararlılığı dile getirildi.

İl Başkanı İnceboy, "Balıkesir'de birlik ve beraberliğin öneminin farkında olarak, tüm kesimleri kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz.

İl Müftümüzle yaptığımız görüşme, bu düşünceyi pekiştirdi. Toplumsal değerlerimizi korumak ve Balıkesir'in geleceğini birlikte inşa etmek için her türlü işbirliğine açığız.

" dedi. Hüda Par İl Başkanı Aksoy ise, "Bizler, farklı düşüncelere sahip olsak da, ortak paydamız olan insanlık ve sevgi üzerine inşa edilmiş bir toplumda yaşamak istiyoruz.

İl Müftümüzün bizleri ağırlaması, bu düşünceyi destekler nitelikte oldu. Balıkesir'in geleceği için hep birlikte çalışmalıyız. " şeklinde konuştu.

Yeni Dünya Vakfı İl Temsilcisi Özgün de, "Vakfımız olarak, toplumda barış ve huzurun sağlanması için çalışmalar yürütüyoruz. Bu ziyaret, farklı kesimlerin bir araya gelerek, ortak hedefler için birlikte hareket etmesinin önemini bir kez daha gösterdi.

" dedi. İl Müftüsü Yaşar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Din görevlileri olarak, toplumun huzur ve barış içinde yaşaması için her türlü çabayı gösteriyoruz.

Farklı siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek bu mesajı vermeleri, hepimize umut veriyor. Balıkesir'de yaşayan herkesin huzur ve mutluluk içinde yaşaması için hep birlikte çalışmalıyız.

" dedi. Bu ziyaret, Balıkesir'de farklı siyasi görüşlere sahip olan partilerin ve sivil toplum örgütlerinin ortak bir noktada buluşabildiğini ve birlikte hareket etme kararlılığını gösterdi.

Toplumsal değerlerin korunması ve Balıkesir'in geleceğinin inşa edilmesinde, bu tür birliktelikler önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.