Balıkesir İl Müftüsü, Habil Say Gençlik Merkezi'ni Ziyaret Etti

İl Müftüsü Yaşar ve Ekibi Sevim Habil Say Gençlik Merkezi'ni Ziyaret Etti: Gençlerle Buluşma ve Destek Vurgusu **BURSA -** Bursa İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen ve Altıeylül İlçe Müftüsü Hayati Yelkovan, gençlik çalışmalarıyla bilinen Sevim Habil Say Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, merkez yetkililerinden gençlik çalışmalarına dair bilgi alan Yaşar ve ekibi, gençlerin dini, sosyal ve kültürel gelişimlerine destek olma amacıyla yürütülen faaliyetleri yakından inceledi.

İl Müftüsü Yaşar, gençlerin geleceğin teminatı olduğunu ve onların ruhsal, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamanın büyük önem taşıdığını vurguladı.

Gençlik Merkezi'nin gençlere sunduğu çeşitli imkanlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, "Dinimizin gençlere verdiği önemi bir kez daha hatırlatarak, gençlerimize sahip çıkmak ve onları hayata hazırlamak konusunda üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çalışıyoruz.

" dedi. Ziyaret kapsamında gençlik merkezi yetkililerinden eğitim programları, sosyal ve kültürel etkinlikler, gençlere yönelik danışmanlık hizmetleri hakkında detaylı bilgi alan Yaşar, merkez tarafından yürütülen çalışmaları takdir etti.

Gençlerin hem dini hem de sosyal yönden gelişimine katkı sağlayacak çalışmaların önemine değinen Yaşar, "Gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için dinimizi doğru öğrenmelerini, ahlaki değerlerimizle donanmalarını ve topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamalıyız.

Bu merkez, gençlerin bu yönde gelişimine önemli bir katkı sağlıyor. " diye konuştu. Ziyaret sonunda İl Müftüsü Yaşar, merkez yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi ve gençlere yönelik projelerde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.