Bayburt'ta Hafızlar Belglerini Aldı

hafızlar belglerini aldı

Bayburt İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayıp Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan hafızlık tespit sınavında başarı göstererek hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrenciler için tören düzenlendi.
Bayburt İl Müftülüğünde düzenlenen törende öğrencilere hafızlık belgeleri verildi.
İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, Hafızlarımızın yetişmesinde katkısı olan anne-babalarına, Kur’an kursu öğreticilerimize, kurslarımıza maddi ve manevi destekte bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. diye konuştu.
Törende İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, İl Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın ve Hasan Ayyıldız hafızlara belgelerini takdim etti.

Törene Kur'an Kursu öğreticileri Eşref Haşlak, Coşkun Çakır, Esra Bayram, Hikmet Yıldız, Edanur Birol ve öğrenci velileri