Bayburt'ta Minik öğrenciler Kumbaralarını Deprem Bölgesindeki çocuklara Bağışladı

Bayburt'tan Depremzede Çocuklara Minik Ellerden Büyük Bir Destek Bayburt'ta, Genç Osman 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, deprem bölgesindeki çocuklara yardım eli uzattı.

İl Müftülüğü'nün başlattığı "Deprem Bölgesindeki Çocukların Eğitimine Birlikte Destek Olalım" kampanyasına katılan minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları depremzede çocuklara bağışladı.

Sevimli öğrenciler, Kur'an kursu öğreticileri Gülsüm Özkan ve Elif Çuhadaroğlu'nun refakatinde İl Müftülüğüne geldi. Küçük ellerinde, depremzede çocukların yüzünde bir tebessüm oluşturmak için biriktirdikleri harçlıklar vardı.

Minikler, biriktirdikleri paraları İl Müftüsü Bayram Danacı'ya teslim etti. Müftü Danacı, bağışları kabul ederken öğrencilere teşekkür etti.

"Sizlerin bu duyarlılığı ve fedakarlığı bizleri çok mutlu etti. Siz minik yürekler, depremzede çocuklarımız için umut ışığı oldunuz.

" diyen Danacı, bağışların Türkiye Diyanet Vakfı Bayburt Şubesi aracılığıyla deprem bölgesindeki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacağını belirtti.

Programda Müftü Yardımcısı Fatma Tuba Altın da hazır bulundu. Altın, öğrencilerin bu anlamlı davranışlarının deprem bölgesindeki çocuklara umut ve moral olacağını dile getirdi.

Genç Osman 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, bu anlamlı davranışlarıyla depremde hayatları etkilenen çocuklara küçük yaşta büyük bir destek verdiklerini gösterdiler.

Öğrencilerin bu yardımseverlikleri, depremzede çocukların eğitimlerine katkı sağlamak için başlatılan kampanyaya önemli bir ivme kazandırdı.