Bilecik'de Cami-engelli Buluşması Düzenlendi

cami-engelli buluşması düzenlendi

Bilecik İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından Cami-Engelli Buluşması düzenlendi.

Bilecik Merkez Hamidiye Camii’nde düzenlenen programda engelli bireylerle bir araya gelen İl Müftüsü Ahmet Dilek, İslam dininin engelli bireylere verdiği değere vurgu yaparak, her bireyin cami ve toplum hayatına katılımının önemine dikkat çekti.

Müftü Dilek, Müftülük olarak her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını dile getirerek buluşmasın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Program, Kur’an’ı Kerimin tilaveti sonrası Müftü Dilek’in yaptığı dua ile sona erdi.

Programa, İl Müftü Yardımcısı Sabri Bağcı, Şube Müdürü Mustafa Keskin, Engelli Koordinatörü İsa Atay, din görevlileri ve engelli vatandaşlar katıldı.