Bilecik'de Il Müftümüz Ahmet Dilek Bilecik'te Din Görevlilerine Yönelik Ilk Toplantısını Yaptı.

il müftümüz ahmet dilek bilecik'te din görevlilerine yönelik ilk toplantısını yaptı.

Bilecik İl Müftülüğü tarafından eylül ayı personel toplantısı yapıldı.

Toplantı, Cumhurbaşkanlığının 10.08.2024 tarihli ve 2024/259 karar sayılı İl Müftüleri Kararnamesi ile Şırnak İl Müftüsü iken Bilecik İl Müftüsü olarak atanan İl Müftümüz Ahmet Dilek'in başkanlığında yapıldı.

Kayıboyu toplantı salonunda İl Müftü Yardımcıları Şube Müdürleri, vaizler ve din görevlilerin de katıldığı toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Toplantıda gündemin okunmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığından gelen yazılar ve güncel konular değerlendirilerek görevlilerin istek ve önerileri dinlendi.

Akabinde din görevlileriyle tanışan İl Müftümüz Ahmet Dilek, müftülüğün bir aile olduğuna değindiği konuşmasında din görevlilerine, vakitli çalışma, kurumsal aidiyet ve görev bilinci konularında tavsiyelerde bulundu.