Bingol'de Yaz Kuran Kursları Futbol Turnuvası Düzenlendi

yaz kuran kursları futbol turnuvası düzenlendi

 İl Müftülüğümüzce yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası gerçekleştirildi.

 İl Müftülüğü koordinesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerinde düzenlenen turnuva, final maçlarıyla sona erdi.

İl Müftü Yardımcısı Bayram Öztürk, cami ve kuran kurslarında okuyan 16 takımın final için mücadele ettiği turnuvaya toplam 112 öğrencinin katıldığını belirtti.

Hem sporun hem de dostluğun öneminin vurgulandığı önemli bir etkinlik gerçekleştirildiğini ifade eden Müftü Öztürk, “Çocuklarını yaz Kur'an kurslarına gönderen, bizlere emanet eden velilerimize, derslere katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesileyle turnuvaya katılan her bir takım bizim nazarımızda şampiyondur.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen cami görevlilerimize, Kuran kursu hocalarımıza,Gençlik Koordinatörlerimize, maddi destek olan hayırseverlere, futbol sahasını bize tahsis eden Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilere günlük kek,su ve meyve suyu ikram edildi. Ayrıca dereceye giren 1.2. ve 3. takımlara madalya takdim edildi.