Bolu'da Hacet Bayramında, Dualar Edildi, Ikramlar Yapıldı, Güreş Etkinliği Düzenlendi

hacet bayramında, dualar edildi, ikramlar yapıldı, güreş etkinliği düzenlendi

Mudurnu Mangırlar Köyünde , binlerce vatandaş dini ve milli coşku yaşadı.

HACET BAYRAMINDA, DUALAR EDİLDİ, İKRAMLAR YAPILDI, GÜREŞ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Bolu Mudurnu ilçesine bağlı Mangırlar Köyünde Hacet Bayramı ve Güreş etkinliği yapıldı.

İki köyün birleştiği noktada bulunan Cuma Camii mevkiindeki etkinlik, öğleden önce Cuma Camii'nde Kur'an ve Mevlid Programı ile başladı. Bolu ve Mudurnu ilçesinden programa katılan hocalarımız okudukları Kur'an ve Mevlid Programı ile gönüllerde iz bıraktılar.

Programa İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş sohbet ile katıldı.

Namaz sonrası yağmur duası da yapıldı.

Yapılan ikramlardan sonra Güreş etkinliği yapıldı.

Coşkulu ve heyecanlı geçen programda vatandaşlar memnuniyetlerini belirttiler.

Hacet Bayram etkinliğine MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Köroğlu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Altındal, Bolu Bel. A.Ş Başkanı Ergün Temel, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.