BRTV'den Müftü Erhun'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Karabük BRTV Yönetimi, Yeni İl Müftüsü Ali Erhun'u Ziyaret Etti Karabük'te yeni göreve başlayan İl Müftüsü Ali Erhun, Bizim Radyo Televizyon (BRTV) yönetimi tarafından ziyaret edildi.

BRTV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Çetinkaya, Genel Müdür Zafer Acar, Haber Müdürü Nazan Yılmaz, Spor Müdürü Fatih Ünlü ve Haber Muhabiri Nagehan Tokgöz, Müftü Erhun'u makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görüşmede, BRTV yönetimi, Müftü Erhun'a yeni görevinde başarılar diledi ve Karabük'ün manevi iklimine katkı sağlamasını temenni etti. Müftü Erhun ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek BRTV ekibine teşekkür etti ve yeni görevine ilişkin kısa bir röportaj verdi.

Sohbet havasında geçen ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi. BRTV yönetimi, Müftü Erhun ile iletişimin ve iş birliğinin devam etmesini ve Karabük halkının menfaatine olacak projelerin birlikte hayata geçirilmesini hedeflediğini belirtti.

Ziyaret, Karabük'ün medya ve dini kurumları arasındaki iyi ilişkilerin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.