Bursa İl Müftüsü, İnegöl'de Emekli Din Görevlileri ile Buluştu

Emekli Din Görevlileri, Bursa İl Müftüsü'nden Takdir Aldı Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında İnegöl İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen emekli din görevlileri ile buluşma programına katıldı.

Programda, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar, İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu, Din Görevlileri Derneği Başkanı Lokman Yurdigül ve çok sayıda emekli din görevlisi hazır bulundu.

Müftü Karabayır, programda yaptığı konuşmada, emekli din görevlilerini hayatın her safhasında vatandaşların yanında oldukları ve din hizmetine ömürlerini adadıkları için tebrik etti.

"Siz değerli hocalarımız, toplumumuza manevi rehberlik ederek, insanlarımızın dini ve ahlaki gelişimine büyük katkı sağladınız" diyen Müftü Karabayır, emekli din görevlilerinin tecrübe ve birikimlerinin her zaman takdir edildiğini vurguladı.

Müftü Karabayır ayrıca, emekli din görevlilerinin hizmetlerinin unutulmadığını ve toplumun her kesiminde değer gördüğünü belirterek, bundan sonraki hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

Programın sonunda, emekli din görevlilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Emekli din görevlileri, programda duydukları mutluluk ve memnuniyeti dile getirirken, kendilerine verilen değerin önemini vurguladılar.

İnegöl İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu ise, programın amacının emekli din görevlilerinin hizmetlerini takdir etmek ve onlarla bir araya gelerek kaynaşmak olduğunu ifade etti.

Hatipoğlu, "Değerli hocalarımız, sizlerin hizmetleri sayesinde dinimiz daha iyi anlaşılmış, toplumumuzda maneviyatın yerleşmesi sağlanmıştır.

Bu vesileyle hepinize hizmetlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" dedi. Emekli din görevlileri ile buluşma programı, samimi bir ortamda gerçekleşti ve katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Program, emekli din görevlilerinin toplumdaki değerinin bir kez daha hatırlatılması ve onlara duyulan minnettarlığın ifade edilmesi açısından önemli bir adım oldu.