Çamlı'dan Ayvaz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

bellona kayserispor başkanı ali çamlı'dan il müftümüz ayvaz'a hayırlı olsun ziyareti

Kayserispor Başkanı Çamlı, Yeni İl Müftüsü Ayvaz'ı Ziyaret Etti: "Hayırlı Olsun" Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, yeni göreve başlayan Kayseri İl Müftüsü Durmuş Ayvaz'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Görüşmede, iki isim arasında sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleşti. Başkan Çamlı, İl Müftüsü Ayvaz'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Kayseri'ye ve camia'ya hizmet edeceğinden emin olduğunu ifade etti.

İl Müftüsü Ayvaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çamlı'ya bu nezaketinden dolayı teşekkür etti. Görüşmenin sonunda, Başkan Çamlı, İl Müftüsü Ayvaz'a özel olarak hazırlanmış, isminin yazılı olduğu 38 numaralı Bellona Kayserispor forması hediye etti.

Bu jest, iki kurum arasındaki iyi ilişkilerin bir göstergesi olarak yorumlandı. Ziyaret, spor ve din dünyasının temsilcilerinin bir araya gelerek karşılıklı diyalog ve anlayışın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Her iki taraf da gelecekte de bu tür ziyaretlerin devam etmesini temenni etti.