Cankiri'da 4-6 Yaş Kur'an Kursları 2024-2025 Eğitim öğretim Dönemi Coşkuyla Başladı

4-6 yaş kur'an kursları 2024-2025 eğitim öğretim dönemi coşkuyla başladı

Çankırı Müftülüğü'ne bağlı Sultan Selim 4-6 yaş Kur'an Kursu, 09 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen coşku dolu bir açılış programı ile yeni eğitim dönemine başladı.

Açılış programına İl Müftü Yardımcısı Şerife Hanım Altuner, Şube Müdürü Metin Dakan ve kurs öğreticileri, öğrencileri ve veliler katıldı. Kursun sıcak ve renkli atmosferi, minik öğrencilerin yüzlerinde neşeli tebessümler oluşturdu.

Minik öğrencilerin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İl Müftüsü Mehmet Şahin açılış konuşmasıyla devam etti.

Şahin konuşmasında: “Değerli veliler, sevgili çocuklar,

Bugün burada, Sultan Selim 4-6 yaş Kur’an Kursu’nun açılışında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kur’an-ı Kerim, bizim en kıymetli rehberimizdir. Bu kutsal kitap, hayatımıza nur katmakta ve bizlere doğru yolu göstermektedir. Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren Kur’an-ı Kerim’in değerlerini öğrenmeleri, onlara Allah sevgisini ve peygamber ahlakını kazandıracak, hayatlarını aydınlatacaktır.

Sevgili çocuklar, sizler bu kursa gelerek hem Rabbimizin kelamını öğrenmeye hem de ahlaki değerleri daha iyi anlamaya başlayacaksınız. Bizler de sizlerin bu kutsal yolculukta en iyi şekilde eğitilmeniz için elimizden geleni yapacağız. Unutmayın ki, sizler Allah’ın en değerli varlıklarısınız ve bizler de sizlerin bu değerlerin ışığında büyümenizi arzuluyoruz.

Değerli veliler, çocuklarınızı emanet ederken gösterdiğiniz sabır ve destek için teşekkür ederim. Hep birlikte, Allah’ın izniyle, bu eğitim döneminde çocuklarımıza en güzel şekilde rehberlik edeceğiz. Bu eğitim-öğretim yılının, hepimiz için hayırlı ve bereketli bir dönem olmasını diliyor, çocuklarımıza başarılar ve huzur dolu bir eğitim yılı temenni ediyorum.” dedi.

Açılış programı, katılımcılara yapılan ikramlarla son buldu