Cankiri'da Il Müftüsü Mehmet şahin, Kırkevler Camii'nde Gençlerle Buluştu

Çankırı'da Gençler Kırkevler Camii'nde Manevi Bir Buluşmaya İmza Attı Çankırı İl Müftülüğü tarafından düzenlenen bir programda, üniversite öğrencileri Kırkevler Camii'nde bir araya gelerek manevi bir atmosferde buluştu.

Program, gençlerin camilerle bağlarını güçlendirmek, dini değerleri öğrenme ve paylaşma imkânı sunmak amacıyla düzenlendi. Çankırı İl Müftüsü Mehmet Şahin, programda yaptığı konuşmada gençlerin buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Camilerimiz sadece ibadet yerleri değil, aynı zamanda dini ve ahlaki değerlerin öğretildiği, kardeşlik ve dayanışmanın pekiştiği, gençlerimizin gönüllerini imanla dolduran kutsal mekânlardır.

Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Dinimizi doğru anlamak, öğrenmek ve yaşamak için camilerimizin manevi ikliminden faydalanmanızı önemle tavsiye ediyorum.

Unutmayın ki, cami, gençlerimize dini değerleri öğrenme ve paylaşma imkânı sunar, aralarındaki kardeşlik bağlarını da güçlendirir. " dedi.

Programda, gençler Müftü Şahin'e dini konularda merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu. Samimi bir sohbet ortamında geçen program, ikramlarla sona erdi.

Katılımcılar, programın gençler arasında dini değerleri ve camilerin önemini daha iyi kavramalarına yardımcı olduğunu ifade etti. Özellikle üniversite öğrencileri, yoğun ders temposunda manevi bir atmosferde dinlenmek ve yeni arkadaşlıklar kurmak için programın çok faydalı olduğunu belirtti.

Çankırı İl Müftülüğü, gençlere yönelik bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam ederek, gençlerin dini değerlerle daha yakından tanışmalarını ve camilerle bağlarını güçlendirmelerini amaçlıyor.