Çankırı Din Görevlileri Derneği'nden Müftü Şahin'e Ziyaret

Çankırı'da Birlik ve Beraberlik Vurgusu: Din Görevlileri Derneği, İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti Çankırı Din Görevlileri Derneği Başkanı Engin Kırıcı ve yönetim kurulu üyeleri, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında İl Müftüsü Mehmet Şahin'i makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ziyarette, haftanın önemi ve din görevlilerinin toplumdaki rolü üzerinde duruldu. Dernek Başkanı Kırıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, din görevlilerinin toplumun maneviyatına ve birliğine büyük katkı sağladığını vurguladı.

"Din görevlileri, sadece camilerde değil, toplumun her kesimine ulaşarak manevi rehberlik ve hizmet sunuyor. Bu hafta, onların özverili çalışmalarını takdir etmek ve değerlerini hatırlatmak için önemli bir fırsattır.

" diyen Kırıcı, bu ziyaretin de din görevlileri arasındaki dayanışmayı ve iş birliğini pekiştirmeyi amaçladığını belirtti. İl Müftüsü Mehmet Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Din Görevlileri Derneği'ne teşekkür etti.

Şahin, "Din görevlileri, ülkemizin her köşesinde vatandaşlarımızın manevi huzur ve güvenliği için büyük çaba sarf ediyor. Onların bu fedakarca çalışmaları toplumumuzun temel değerlerinin korunmasında çok önemli rol oynuyor.

" diye konuştu. Şahin, ziyaretin birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayacağını da sözlerine ekledi. Ziyarette, din görevlilerinin karşılaştığı zorluklar ve çözüm yolları da ele alındı.

Ayrıca, haftanın önemini anlatan ve din görevlilerinin toplumdaki rolünü vurgulayan bir sunum gerçekleştirildi. Ziyaretin sonunda, Dernek Başkanı Kırıcı, İl Müftüsü Şahin'e çalışmalarında başarılar diledi ve hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklere tüm din görevlilerini davet etti.