Çayeli Belediye Başkanı İl Müftüsünü Ziyaret Etti

Çayeli Belediye Başkanı Çiftçi, Din Görevlileri Haftası'nda İl Müftüsü Çakmak'ı Ziyaret Etti Rize'nin Çayeli ilçesinde, "Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, İl Müftüsü Ali Çakmak'ı makamında ziyaret ederek haftasını kutladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında, iki isim ülkenin dini ve sosyal konularıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Görüşmede, din görevlilerinin toplumdaki önemli rolü ve verdiği hizmetler vurgulandı.

Çiftçi, ziyareti sırasında İl Müftüsü Çakmak'a bir hediye takdim etti. Çiftçi, "Din görevlilerimizin toplumumuz için önemi büyük. Onların özverili çalışmaları sayesinde dini değerlerimiz yaşatılıyor ve maneviyatımız güçleniyor.

Bu özel hafta vesilesiyle hepsini tebrik ediyorum" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Ali Çakmak ise Çiftçi'ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Çakmak, "Din görevlileri haftası, toplumun manevi değerlerine dikkat çekmek ve din görevlilerinin önemini vurgulamak için önemli bir fırsat.

Belediye Başkanımızın bu anlamlı ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ve temennilerin ardından sona erdi.