ÇEDES Projesi: Niğde'de İl Müftüsü Ziyaret Edildi

ÇEDES Projesi Kapsamında İl Müftülüğü Ziyaret Edildi **Çanakkale**, **[Tarih]** - Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında, ÇEDES temsilcisi öğretmenler ve öğrenciler, İl Milli Eğitim Koordinatörü Emine Kayasan eşliğinde İl Müftüsü Sayın Osman Ayas'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın kutlanması vesilesiyle gerçekleşti. ÇEDES projesinin, Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği yürütüldüğü ve gençlerin milli ve manevi değerleri ile çevre bilincini geliştirmeyi amaçladığı belirtildi.

Ziyaret esnasında, İl Müftüsü Sayın Osman Ayas, ÇEDES projesinin önemini vurgulayarak, gençlerin doğru bilgiye ulaşmalarının ve toplumsal değerlere sahip çıkmalarının önemini dile getirdi.

Ayrıca, projenin gençlerin geleceği için önemli bir adım olduğunu ve Diyanet İşleri Başkanlığı olarak projeye tam destek verdiklerini ifade etti.

Öğretmenler ve öğrenciler de ziyaret sırasında, ÇEDES projesi kapsamında yürütülen faaliyetler hakkında bilgi paylaştılar ve projenin geleceği hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ve temennilerin paylaşılmasıyla sona erdi. ÇEDES projesinin, gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkmalarına, çevre bilinçlerini geliştirmelerine ve geleceğe hazırlanmalarına önemli katkılar sağlaması bekleniyor.