Çorum'da Yaz Kur'an Kursu Açılış Programı !!!

yaz kur'an kursu açılış programı !!!

2024 yılı Yaz Kur’an Kursları açılış programı Vali Doç.Dr. Zülkif DAĞLI , Vali Yardımcısı Muhammed GÜRBÜZ, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil ÇAĞLAR , Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi ÇÖPLÜ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sahit AYDIN, Çorum Tapu Müdürü Mehmet OYMAK, katılımlarıyla gerçekleşti.

Açılış Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Hıdırlık Kur’an Kursu hafızı Abdullah Küçük tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Açılış programında, Vali Doç. Dr. Zülkif DAĞLI bu yaz camilerimiz, Kur’an Kurslarımız ve gençlik merkezlerimizin çocuklarımız ve gençlerimiz ile dolacağını belirtti. Yaz Kur’an Kurslarının hayırla vesile olması temennisinde bulundu.

İl Müftümüz Şahin YILDIRIM Yaz Kuran Kursları İlimiz genelinde 652 camide  841 cami görevlisi, 145 Kuran kursunda 298 öğretici, 
26 gençlik merkezi, okul vb. mekanlarda 38 öğretici olmak üzere toplamda 813 cami ve kursta 1177 öğreticiyle 1 Temmuz-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olup öğrencilerimize Kur’an-ı Kerim ve Dini değerler eğitimi verileceğini bildirdi.