Dalaman Müftüsü Çallı, Çapçı'yı Ziyaret Etti

Yeni Dalaman Müftüsü Zekeriya Çallı, Eski Müftü Çapçı'yı Ziyaret Etti Dalaman Müftülüğü görevinde yeni bir dönem başlatan Zekeriya Çallı, göreve başlamasının ardından eski Müftü Ahmet Çapçı'yı makamında ziyaret etti.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette iki müftü, din hizmetlerinin daha iyi yürütülmesi ve bölge halkının manevi ihtiyaçlarının karşılanması konularında görüş alışverişinde bulundu.

Müftü Çapçı, Çallı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek, "Dalaman halkına hizmet etmek için önemli bir görevi devraldınız. Sizlere bol şans ve kolaylıklar diliyorum.

Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyorum. " dedi. Çallı ise Çapçı'ya gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, "Uzun yıllar bu görevi başarıyla yürüttüğünüz için size minnettarım.

Tecrübelerinizden faydalanmak ve bölge halkına daha iyi hizmet etmek için sizinle yakın bir işbirliği içerisinde çalışmayı hedefliyorum. " ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından iki müftü, Dalaman'da din hizmetlerinin daha da güçlendirilmesi ve vatandaşların manevi ihtiyaçlarına cevap verilmesi konularında fikir alışverişinde bulunmaya devam etti.