Diyanet Başkan Yardımcısı İşliyen, Kütahya'da Dini İhtisas Merkezini Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen Kütahya'da Dini İhtisas Merkezini Ziyaret Etti Kütahya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen bir dizi programa katılmak üzere şehrimizi ziyaret eden Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Dini İhtisas Merkezi'nde eğitim görevlileri ve kursiyerlerle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında, Doç. Dr. İşliyen, Dini İhtisas Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kursiyerlerin eğitim süreci hakkında bilgi alan Başkan Yardımcısı İşliyen, onlara geleceğe yönelik tavsiyelerde bulunarak motivasyonlarını artırdı.

Eğitim görevlileriyle de görüşen Doç. Dr. İşliyen, onların eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alarak, Dini İhtisas Merkezi'nin eğitim kalitesi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Görevlilerin eğitim süreciyle ilgili görüşlerini ve önerilerini dinleyen Başkan Yardımcısı İşliyen, Dini İhtisas Merkezi'nin daha da gelişmesi için destek sözü verdi.

Ertesi gün, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve Doç. Dr. Burhan İşliyen'in konuşmacı olarak katıldığı sabah namazı buluşmasına, tüm eğitim görevlileri ve kursiyerler katıldı.

Buluşmada, Başkan Yardımcısı İşliyen, İslam dininin önemi, toplumda huzur ve barışın sağlanmasındaki rolü, manevi değerlerin korunması ve gelecek nesillere aktarılması konularında önemli mesajlar verdi.

Sabah namazı buluşması, katılımcıların manevi bir atmosferde bir araya gelmelerini sağladı. Doç. Dr. İşliyen'in konuşmaları büyük ilgi gördü ve katılımcılar tarafından alkışlarla karşılandı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen'in Kütahya ziyaretinin, Dini İhtisas Merkezi ve il müftülüğünün çalışmalarına önemli katkılar sağlayacağı düşünülüyor.