Diyanet Işleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş Açılış Programları Için Yalova'ya Geldi

diyanet işleri başkanımız prof. dr. ali erbaş açılış programları için yalova'ya geldi

DİYANET İŞLERİ BAŞKANIMIZ PROF. DR. ALİ ERBAŞ AÇILIŞ PROGRAMLARI İÇİN YALOVA'YA GELDİ

06.09.2024 Cuma günü İlimizdeki bir dizi açılışları yapmak için teşrif eden Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ önce Çiftlikköy Müftülüğünün Hizmet Binasının açılışına katıldı. Daha sonra Cuma namazında Hz. Ali Camiinin açılışını yapan ve dua eden ERBAŞ hutbeyi okuyarak namazı kıldırdı. Akabinde yüz yataklı Vasfiye Turna Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nun açılışına katılan ERBAŞ burada yaptığı konuşmada eğitimin ve Kur'an kurslarının öneminden bahsetti. Açılışlara Yalova Valisi Dr. Hülya KAYA, Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman Şahin, İl Müftümüz İlyas YILMAZTÜRK , milletvekilleri, İl ve ilçe müftüleriyle, daire amirleri ve halk katıldı. Yapılan ikramlardan sonra program sona erdi.