Diyanet-Sen Yöneticileri Muğla İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti

Diyanet-Sen Yöneticileri Muğla İl Müftüsü'nü Ziyaret Etti: İşbirliği ve Dayanışma Vurgusu Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Diyanet-Sen Genel Merkez yöneticilerinden bir heyeti makamında ağırladı.

Genel Başkan Yardımcıları İrfan Kaşıkçıoğlu ve Nazif Kocaçoban'ın da yer aldığı heyete, Muğla İl Başkanı Mehmet Ali Sayın Topçu, Menteşe İlçe Başkanı Fatih Hayıt ile il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcıları, Müftü Çapçı'ya misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, Diyanet-Sen ve Muğla İl Müftülüğü arasında var olan güçlü işbirliği ve dayanışmanın bir göstergesi olarak değerlendirildi. Kaşıkçıoğlu ve Kocaçoban, Diyanet-Sen olarak Muğla'daki din görevlilerinin sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözüm odaklı çalışmalar yürüttüklerini vurguladı.

Müftü Çapçı da Diyanet-Sen'in din görevlilerinin sesi olmasından ve yaptığı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretin amacı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak ve Diyanet-Sen ile Muğla İl Müftülüğü arasındaki işbirliğini daha da güçlendirmekti.

Toplantıda, din görevlilerini ilgilendiren konular ele alındı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Diyanet-Sen yöneticileri, Müftü Çapçı'dan Muğla'daki din görevlilerinin sorunları hakkında bilgi aldı.

Müftü Çapçı ise Diyanet-Sen'in çalışmalarını ve din görevlilerinin haklarını savunma konusundaki hassasiyetini takdir etti. Ziyaret, her iki kurum arasındaki işbirliğinin daha da güçlenmesi ve din görevlilerinin sorunlarının çözümü için önemli bir adım olarak değerlendirildi.