Diyarbakir'da 2024 Yılı Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı Düzenlendi.

2024 yılı yaz kur'an kursu kapanış programı düzenlendi.

024 Yılı Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı Düzenlendi. 

Sevimli miniklerimizin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda İl Müftüsü Celal Büyük'ün açılış ve selamlama konuşmasıyla devam etti. 

İl Müftüsü Büyük, vatandaşlarımıza hitaben Kurslarımızda çocuklarımız Kur'an-ı Kerim ile buluşmakta, Peygamberimiz ile tanışmakta ve değerlerini öğrenmektedir. Geçen sene 58.628 çocuğumuz Yaz Kur'an Kurslarında eğitim görmüşken, bu sene 62.362 çocuğumuz eğitim gördü. Bilgi ne zaman davranışa dönüşürse o zaman çok kıymetlidir. Bizim amacımız çocuklarımızın Yaz Kur'an Kurslarında öğrendiklerini her zaman devam ettirmeleri ve hayatlarına yansıtmalarıdır. dedi. 

Sinevizyon gösteriminin ardından program, minik öğrencilerimizin ilahi, özgür filistin dansı vb. gösterileriyle sona erdi. 

Düzenlenen programa Vali Yardımcı İlyas Öztürk, Dicle Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakoç, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Çağrı Avcı, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Demir, İl Müftü Yardımcısı Fatime Kartı, Sur İlçe Müftüsü İlhan Günay, Bağlar İlçe Müftüsü Mahmut Yıldızbaş, Yenişehir İlçe Müftüsü Mehmet Şafi Bilik, Kayapınar İlçe Müftüsü İhsan Mesut Akbaş, Gençlik ve Spor Bağlar İlçe Müdürü Mehmet Mahsun Ayhan, Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdür Yardımcısı Mehmet Deniz ve vatandaşlarımız katıldı.