Diyarbakir'da Konteynır Kent Ziyaret Edildi

konteynır kent ziyaret edildi

Konteynır Kent Ziyaret Edildi

İl Müftüsü Celal Büyük ve Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih Tunç Konteynır kentte kalan vatandaşları ziyaret ettiler.

Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden İl Müftüsü Büyük ve Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih Tunç, konteynır kent yetkililerinden bilgi aldı.

Müftülük personelleri, Din Görevlileri bu süreçte canla ve başla çalıştıklarını ifade eden İl Müftüsü Büyük, Depremzedelerimize ve çocuklarımıza manevi destek sağladık. Depremzedelerin rahatça ibadetlerini eda etmeleri için geçici mescitler açtık. Depremzede Çocuklarımız için 4-6 Yaş Kur'an kursları ile birlikte  ayrıca Cuma Namazları  içinde vatandaşlarımıza imkan sağladık. konteynır Kentler açık olduğu müddetçe biz vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz dedi.

Ardından Kayapınar İlçe Müftülüğüne bağlı Reyyan Kız Kur'an kursunu ziyaret ettiler.

Kurs hakkında kurs yöneticisi ve Ögreticilerden bilgi alan İl Müftüsü Büyük ve Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih Tunç, öğrenciler ile bir süre sohbet ettikten sonra kursta ayrıldılar.