Diyarbakır Il Müftüsü Celal Büyük, Kurbanını Tdv Diyarbakır şubesine Bağışladı.

diyarbakır il müftüsü celal büyük, kurbanını tdv diyarbakır şubesine bağışladı.

Diyarbakır İl Müftüsü Celal Büyük, Kurbanını TDV Diyarbakır Şubesine bağışladı.

Diyarbakır İl Müftüsü, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Diyarbakır Şubesine vererek organizasyonu başlattı.

İl Müftüsü Büyük, Vekalet yoluyla kurban bedelleri yurtiçinde 11.750 TL, yurtdışında ise 4.750 TL olarak tayin edilmiştir, halkımız vekalet bedellerini Müftülüklerimize, TDV Şubelerimize, çarşı merkezlerindeki bağış çadırlarına ve cami görevlilerimize 16 Haziran tarihine kadar teslim edebilirler ayrıca 14 Haziran gününe kadar PTT ve anlaşmalı tüm bankalara da bağışlarını gerçekleştirebilirler. dedi.

Diyarbakır’da 2024 yılı vekalet yoluyla kurban bağış çalışmalarının başladığını ifade eden İl Müftüsü Büyük, kurbanını vekalet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşları TDV'ye bağışta bulunmaya davet etti.