Düzce'de Camilerde Dua: Şehitler ve Mazlumlar İçin

Şehitler ve Mazlumlar İçin Dua: Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Anlamlı Bir Program 07 Ekim 2024 Pazartesi günü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, şehitlerimizi ve dünyanın dört bir yanındaki mazlumları anmak için özel bir program düzenlendi.

Cedidiye Camii'nde öğle namazı öncesi gerçekleştirilen program, "Şehirlerin Kalbi Camilerimizde Buluşuyoruz, Şehitlerimiz ve Mazlumlar İçin Duadayız" temasıyla düzenlendi.

Program, kalplere dokunan Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle başladı. Dinleyiciler, ilahi seslerin huzur ve dinginliğine kapılırken, şehitlerimiz ve zulüm gören kardeşlerimiz için dua ettiler.

Program boyunca, şehitlerimiz ve mazlumların acıları ve mücadeleleri hatırlatılarak, onlara olan destek ve duanın önemi vurgulandı. İl Müftü Yardımcısı Hasan İzmirli, şehitlerimiz ve mazlumlar için dua ederek programı sonlandırdı.

Dua sırasında, camide bulunan tüm katılımcılar birlik ve beraberlik içinde, huzur ve merhamet dileklerinde buluştular. Bu anlamlı program, sadece şehitlerimize ve mazlumlara olan saygımızı ifade etmekle kalmadı, aynı zamanda camilerin toplumsal hayatımızdaki önemini ve din görevlilerinin toplumu birleştirici rolünü bir kez daha hatırlattı.

Programda, insanlığın ortak değerleri olan barış, adalet ve merhamet vurgulanarak, camilerin tüm insanlara açık olan birer huzur ve güven yuvası olduğu mesajı verildi.