Edremit'te Yeni Cami İnşasına Başlandı

Gömeç'te Yeni Bir Cami İnşasına Başlandı: Hacı Bayram Veli Camii'nin Temeli Atıldı Edremit ilçesine bağlı Gömeç'te, Hacı Bayram Veli Camii'nin inşaatına başlandı.

Hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle gerçekleştirilecek bu önemli proje, bölge halkının ibadet ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirildi.

Cami inşaatının temeli, bugün düzenlenen bir törenle atıldı. Törene, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve Edremit İlçe Müftüsü Sıddık Durmuş katıldı.

Törende konuşan İl Müftüsü Yaşar, "Bu caminin inşasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah bu cami, bölge halkı için ibadet merkezi ve sosyal faaliyetlerin gerçekleştiği bir mekan olacaktır" dedi.

Edremit Kaymakamı Odabaş ise konuşmasında, caminin Gömeç'e güzel bir değer katacağını ve bölge halkının sosyal hayatını zenginleştireceğini belirtti.

Törende konuşmaların ardından Gömeç İlçe Müftüsü Mehmet Ali Bal tarafından dua edildi ve caminin temeli atıldı. Törene, İl Müftü Yardımcısı Gafur Yıldırım, ilçe protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Hacı Bayram Veli Camii, modern mimarisi ve geniş kullanım alanlarıyla dikkat çeken bir yapı olacak. Cami içerisinde ibadet alanlarının yanı sıra kütüphane, derslik ve sosyal alanlar da bulunacak.

İnşaatın kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Gömeç halkı, yeni caminin inşasıyla büyük bir mutluluk duyuyor. Cami, bölge halkının sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sağlayacak ve ibadetlerini huzurlu bir şekilde yerine getirmelerine olanak tanıyacak.