EHAD, Kayseri İl Müftüsü Ayvaz'ı Ziyaret Etti

Ehad Evrensel Hafızlar Derneği, Yeni Kayseri İl Müftüsünü Ziyaret Etti Kayseri'de faaliyet gösteren Ehad Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Tahir Sağlam ve dernek üyeleri, yeni göreve başlayan Kayseri İl Müftüsü Durmuş Ayvaz'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Ziyaret sırasında, yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, İl Müftüsü Ayvaz'a desteklerini sundular. Dernek Başkanı Sağlam, İl Müftüsü Ayvaz'ın deneyimli ve bilgili bir isim olduğunu belirterek, "İl Müftümüzün tecrübesi ve bilgisinin Kayseri'ye önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

Ehad Evrensel Hafızlar Derneği olarak, kendisine yeni görevinde başarılar diliyor, her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade ediyoruz.

" dedi. İl Müftüsü Ayvaz ise, Ehad Evrensel Hafızlar Derneği Başkanı Sağlam ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ayvaz, "Kayseri'nin manevi değerlerini korumak ve yaygınlaştırmak için birlikte çalışacağımızdan eminim.

Derneğin faaliyetlerinin, dinimizi daha iyi anlayabilmemiz ve yaşayabilmemiz için önemli bir rol oynadığını düşünüyorum. " şeklinde konuştu.

Ziyaret, karşılıklı sohbet ve iyi dileklerle sona erdi. Ehad Evrensel Hafızlar Derneği, Kayseri'de faaliyet gösteren ve hafızlık eğitimi veren önemli bir kuruluş olarak biliniyor.

Dernek, hafızlık eğitimiyle birlikte çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetler de düzenliyor.