Emniyet Müdürü Danacı'yı Ziyaret Etti

Bayburt Emniyet Müdürü ile İl Müftüsü Karşılıklı Ziyaretlerle İlişkileri Güçlendirdi Bayburt'ta Emniyet Müdürü Barış Erkol, İl Müftüsü Bayram Danacı'ya iade-i ziyarette bulunarak, iki kurum arasındaki işbirliğini ve karşılıklı iletişimi pekiştirdi.

Erkol'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Danacı, "İl Müftülüğü olarak emniyet güçleriyle olan uyum ve işbirliğimizin her zaman güçlü olmasını önemsiyoruz.

Toplumsal huzur ve güvenliğin sağlanmasında birlikte çalışmanın önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. " şeklinde konuştu. Ziyaret sırasında, iki kurum arasında yürütülen çalışmalar ve gelecekteki işbirliği olanakları ele alındı.

Özellikle, dini bayramlarda güvenliğin sağlanması, toplumsal olaylara müdahalede koordinasyon, gençlerin dini ve kültürel değerlere sahip çıkmalarına yönelik çalışmaların birlikte yürütülmesi konuları üzerinde duruldu.

Emniyet Müdürü Erkol ise, "İl Müftülüğü ile olan işbirliğimizi her zaman önemsiyoruz. Toplumsal barışın sağlanması ve vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için ortak çalışmalarımızın devam edeceğinden eminiz.

İletişim ve işbirliği içinde olmanın, toplumumuzun refahına büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. " dedi. Karşılıklı ziyaretler, Bayburt'ta güvenlik ve dini değerler konusunda hassasiyet gösteren iki önemli kurum arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve ortak çalışmaların yürütülmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.