Erzincan İl Müftüsü, Recep Demir Kur'an Kursu'nu Ziyaret Etti

İl Müftüsü Fakirullahoğlu, Recep Demir Kur'an Kursu'nda Hafızlık Eğitimini Yakından İnceledi İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem ile birlikte, ilimizde önemli bir eğitim kurumu olan Recep Demir Yatılı Erkek Kur'an Kursu'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kur'an kursunun yöneticisi Muhammed Budak'tan hafızlık eğitimi ve kursun genel durumu hakkında detaylı bilgiler alan Müftü Fakirullahoğlu, ziyaret kapsamında eğitim kadrosuyla bir araya geldi.

Müftü Fakirullahoğlu, hafızlık müesseselerinin gelecek nesillere dini değerleri ve Kuran'ı Kerim'i öğretme konusunda önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

Kur'an eğitiminin yanı sıra gençlerin ahlaki gelişimine de katkı sağlayan bu kurumların önemine dikkat çeken Müftü Fakirullahoğlu, hafızlık eğitiminin kalitesinin son derece önemli olduğunu belirtti.

Öğreticilerin bu konuda büyük bir sorumluluk taşıdığını ve öğrencilere en iyi şekilde rehberlik etmeleri gerektiğini ifade etti. Ziyaret sırasında, Kur'an kursu öğreticileri ile yapılan sohbetlerde, eğitim süreçleri, öğrenci motivasyonu ve eğitim materyalleri gibi konular ele alındı.

Müftü Fakirullahoğlu, öğreticilerin çalışmalarında gösterdikleri özveri ve gayretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılarının devamını temenni etti.

Recep Demir Kur'an Kursu'nun, öğrencilerine kaliteli bir eğitim sağladığını ve bu sayede gelecek nesillerin dini bilgi ve değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmesine önemli katkı sağladığını vurgulayan Müftü Fakirullahoğlu, kurumun çalışmalarını yakından takip edeceğini ve destekleyeceğini belirtti.