Erzincan T Tipi Kapalı Ceza Infaz Kurumunda Hafızlık ödül Takdim Töreni Düzenlendi

erzincan t tipi kapalı ceza infaz kurumunda hafızlık ödül takdim töreni düzenlendi

Erzincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Hafızlık Ödül Takdim Töreni Düzenlendi

Erzincan T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Manevi Rehberlik Birimi tarafından 18.09.2024 tarihinde Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, Cezaevi Savcısı Sayın Mehmet Tunahan IŞIK, Erzincan İl Müftüsü Sayın İsmail FAKİRULLAHOĞLU, Kurum Müdürü Sayın Nilüfer TUNÇKILIÇ ve Erzincan İl Müftülüğü Musiki Ekibinin katılımıyla konferans, konser ve Hafızlık ödül takdim programı düzenlendi.

Cezaevi Vaizi İrfan BAYRAK’ın sunumunu yaptığı program İstiklal Marşı ve Manevi Rehber Murat SESER ’in Kur’an tilaveti ile başladı. Kurum Vaizi İrfan BAYRAK programın başında Manevi Rehberlik Birimi faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Erzincan T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda şu ana kadar 7 hükümlünün hafızlığını tamamladığını ifade etti.

Cezaevi Savcısı Mehmet Tunahan IŞIK, günün anlam ve önemini ilgili bir konuşma yaptı.

Erzincan İl Müftüsü İsmail FAKİRULLAHOĞLU Peygamberimiz ve şahsiyet inşası konulu konuşmasında peygamberimizi anlamanın önemi, hayatımıza etkisi, onun şahsiyetleri inşa biçimi ve Kur'an hafızlığının önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Erzincan İl Müftülüğü Musiki Ekibinin musiki dinletisi ile devam eden program, Erzincan İl Müftülüğünce hafızlığını tamamlayan hükümlüye Hafızlık Belgesi ve para ödülü Cezaevi Savcısı, İl Müftüsü ve Kurum Müdürü tarafından takdim edildi.