Erzurum'da Hafızlık Ve Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları" Düzenlendi.

hafızlık ve kur'an-ı kerim'i yüzünden güzel okuma yarışmaları" düzenlendi.

Erzurum İl Müftülüğümüz tarafından Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmaları düzenlendi.

KUR'AN'I KERİM'İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA

Kız kategorisinde Yakutiye İlçe Müftülüğüne bağlı Nur Kız Kur'an Kursu öğrencisi Rukiye KELEŞOĞLU,

Erkek kategorisinde Aziziye İlçe Müftülüğüne bağlı Yavuz Selim Erkek Kur'an kursu öğrencisi Yusuf Şamil ÇELİK,

HAFIZLIK YARIŞMASINDA

Erkek kategorisinde Yakutiye İlçe Müftülüğüne bağlı Sıddık Tivnikli Kur'an Kursu öğrencisi Mustafa Efe ULUŞ,

Kız kategorisinde Palandöken İlçe Müftülüğüne bağlı Yenişehir Kız Kur'an kursu öğrencisi Esranur EKİNCİ birinci olarak, bölge yarışmalarında İl Müftülüğümüzü temsil etmeye hak kazandılar.

İl Müftü Vekilimiz Sebahattin Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen yarışmalardan sonra, tüm katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.