Erzurum'da Il Eğitim Kurulu Müftülük Toplantı Salonunda Toplandı

Erzurum İl Müftülüğü'nden Önemli Eğitim Toplantısı: Din Görevlileri Geleceğin Neslini Yetiştirmek İçin Bir Araya Geldi Erzurum İl Müftüsü Dr. Rüstem Can başkanlığında, İl Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Erzurum İl Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya, ilçe müftüleri, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı. Toplantıda, Erzurum'da din eğitiminin kalitesini artırmak, genç nesillerin dini değerlerle yetişmesini sağlamak ve eğitim faaliyetlerinin etkinliğini artırmak için önemli konular ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, din eğitiminin önemine vurgu yaparak, "Din görevlileri olarak, geleceğin nesillerini yetiştirmek, onlara doğru bilgiyi ve değerleri aşılamak için büyük bir sorumluluk taşıyoruz.

Bu sorumluluğun bilinciyle, eğitimin her alanında daha etkin ve kaliteli bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. " dedi. Toplantıda, İl Müftülüğü tarafından yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında sunumlar yapıldı.

Ayrıca, din görevlilerinin karşı karşıya kaldığı sorunlar ve bu sorunlara çözüm önerileri ele alındı. Eğitimde yenilikçi yaklaşımlar, teknoloji kullanımı ve öğrenci merkezli eğitim gibi konular da detaylı bir şekilde tartışıldı.

İl Eğitim Kurulu toplantısı, Erzurum'da din eğitiminin daha da güçlendirilmesi, din görevlilerinin mesleki gelişimlerinin desteklenmesi ve genç nesillerin dini değerlerle yetişmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.