Erzurum Il Müftülüğü Tarafından "din Görevlileri Arası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Il Birinciliği Yarışması" Gerçekleştirildi.

erzurum il müftülüğü tarafından "din görevlileri arası kur'an-ı kerim'i güzel okuma il birinciliği yarışması" gerçekleştirildi.

📌Erzurum İl Müftülüğü tarafından Din Görevlileri Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması gerçekleştirildi.

📌Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Din Görevlileri Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması kadınlar etabının Erzurum finalisti Hicret Durgun oldu.

📌Yarışmanın jüri başkanlığını yapan Müftümüz Dr. Rüstem Can, yarışmaya katılan bütün din görevlilerine ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.