Eskişehir'de Öğrenciler Sabah Namazında Bir Araya Geldi

Eskişehir'de Sabah Namazı Buluşmasıyla Gençler ve Aileler Bir Araya Geldi Eskişehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Gençlerle Ailece Sabah Namazında Buluşuyoruz" programı, Odunpazarı Reşadiye Camii'nde kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Sabahın erken saatlerinde camide buluşan gençler, aileleri ve manevi danışmanlar, huzurlu bir ortamda namazlarını eda ettiler. Programda, İl Müftüsü Muharrem Gül, İl Müftü Yardımcısı İsrafil İğde, Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, Tepebaşı İlçe Müftüsü Fatih Kaya ve diğer din görevlileri de hazır bulundu.

Namaz öncesinde Kur'an-ı Kerim tilaveti ve tesbihat okundu. Sabah namazının ardından İl Müftüsü Muharrem Gül, gençlere ve ailelere yönelik bir sohbet gerçekleştirdi.

Gül, sohbetinde ibadetin önemine değinerek, gençleri manevi değerlere sahip çıkmaya ve aile bağlarını güçlendirmeye teşvik etti. Program, dua ile sona erdi.

Namaz çıkışında cemaate sıcak çorba ikram edildi. Katılımcılar, programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, benzer etkinliklerin düzenlenmesini talep etti.

Bu etkinlikle, Eskişehir'de gençlerin dini değerlere olan ilgisi artırılmaya ve aile bağlarının güçlendirilmesine yönelik önemli bir adım atılmış oldu.

İl Müftülüğü, gelecekte de gençleri ve aileleri bir araya getirecek benzer programları düzenlemeye devam edeceğini belirtti.