Gaziantep İl Müftüsü'nden Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı

Gaziantep İl Müftüsü'nden Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı

Gaziantep İl Müftüsü'nden Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı: "İman Kalemimizin Muhafızları, Gönüllerin Şifası" Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin HAZIRLAR, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, din gönüllüsü hocaların özverili hizmetlerini ve iman kaleminin muhafızlığını vurguladı.

"Din-i Mübin-i İslam'a hizmet eden, mabetlerimizi özverili hizmetleriyle mamur eden, gönülleri şefkat ve muhabbetle ihya eden, iman kalemimizin muhafızları Din Gönüllüsü Hocalarımızın Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyorum.

" diyen Müftü Hazırlar, camilerin ve din görevlilerinin toplumun huzuru ve maneviyatı için hayati önem taşıdığını belirtti. Hazırlar mesajında, din görevlilerinin sadece ibadet mekanlarını yönetmekle kalmayıp, aynı zamanda toplumun her kesimine ulaşarak manevi rehberlik, eğitim, sosyal yardımlaşma ve toplumsal dayanışma konularında da öncü rol üstlendiğini ifade etti.

Özellikle gençlerin manevi gelişimine katkı sağlamak, toplumsal sorunlara çözüm üretmek, kardeşlik ve sevgiyi yaymak gibi önemli görevler üstlenen din görevlilerinin, toplumun temel değerlerini yaşatmada ve geleceğe taşımada büyük rol oynadığını vurguladı.

Müftü Hazırlar, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Din görevlilerimiz, Yüce Allah'ın rahmet ve bereketiyle hizmetlerine devam ederek, milletimizin maneviyatını güçlendiren, huzur ve barışın teminatı olan bir güçtür.

Bu vesileyle, tüm din görevlilerimizin ve camilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyor, Allah'tan çalışmalarında başarılar diliyorum.

".