Gaziantepte "afrin zeytin dalı camiler arası fubol turnuvası" finali yapıldı

'Afrin Zeytin Dalı Camiler Arası Fubol Turnuvası' Finali Yapıldı

“Afrin Zeytin Dalı Camiler Arası Fubol Turnuvası” Finali Yapıldı

Türk Silahlı kuvvetleri ve Emniyet güçlerimizin yürüttükleri operasyona destek amaçlı Gaziantep merkez ve dokuz İlçemizde Diyanet gençlik çalışmaları bulunan Camilerimizde devam eden öğrencilerimize milli ve manevi değerlerimizi, Vatan ve Millet sevgisi ile donanımlı olarak yetişmelerine katkıda bulunmak için; Diyanet İşleri Başkanlığı gençlik çalışmaları kapsamında, “Afrin zeytin dalı futbol turnuvası” Finali 28 Nisan Cumartesi günü yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Gençlik çalışmaları kapsamında; Gaziantep İl Müftülüğü Rehberliğinde, Şahinbey, Şehitkâmil, Araban, Nizip, Kargamış, Yavuzeli, İslahiye, Nurdağı ve Oğuzeli İlçelerimizin katıldığı “Afrin Zeytin Dalı Camiler Arası Futbol Turnuvası” 600 Sporcumuzun katılımı, final maçları ve ödül töreni ile tamamlandı.

Kaybedeni olmayan, kazananı ise turnuvaya katılan necip milletimizin asil gençliğinin olduğu organizasyonda, hırsa kapılmadan kardeşliği öne çıkararak centilmence hareket eden tüm kardeşlerimizi tebrik ederiz.

Rabbim kardeşliğimizi ve uhuvvetimizi pekiştiren turnuvalarda tekrar buluştursun.