Geçici Cami Görevlisi Alımı!

Münhal bulunan imam hatip kadrolarına TYP (İŞKUR) kapsamında tahsis edilen kontenjan adedince geçici cami görevlisi alınacak.

Bilecik Müftülüğü bünyesinde münhal bulunan imam hatip kadrolarına TYP (İŞKUR) kapsamında tahsis edilen kontenjan adedince geçici cami görevlisi alınacak.

Başvuru Şartları:

2022 KPSS (DHBT) sınavına girenler önceliklidir. KPSS'ye girilmediyse; İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Ön Lisans, İmam Hatip Lisesi veya hafız olmak önceliklidir. Mülakatta 70 ve üzeri puan almak gerekir. Puan eşitliği halinde tahsili yüksek olan, hafız olan ve KPSS puanı yüksek olana öncelik verilir. Bilecik il sınırlarında ikamet etmek ve örgün öğretimde okumamak gerekir.

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

Dilekçe Nüfus cüzdanı fotokopisi Diploma fotokopisi Hafızlık belgesi (varsa) 2022 KPSS (DHBT) sınav sonuç belgesi (varsa)

Başvuru Tarihleri:

29 Ocak - 5 Şubat 2024

Sınav Tarihi ve Yeri:

7 Şubat 2024 Çarşamba, saat 09:00 İl Müftülüğü (İstiklal Mah. Tevfikbey Cad. N:111 Merkez/Bilecik)