Giresun'da Müftülük Personeli Kılınç Dualarla Ebediyete Uğurlandı

Giresun İl Müftülüğü Personeli Engin Kılınç’ın Vefatı Sevenlerini Yasa Bürüdü Giresun İl Müftülüğü personeli Engin Kılınç, geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kılınç’ın beklenmedik ölümü, sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Kılınç için düzenlenen cenaze töreni, Yaykınlık Köyü Camii’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Emekli Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı, Kılınç’ın hayatını ve kişiliğini anlatan duygusal bir konuşma yaptı. Çakı, Kılınç’ın görev yaptığı süre boyunca gösterdiği özveriden, meslektaşlarına olan sevgisinden ve toplumun dini değerlere bağlılığını artırmak için yaptığı çalışmalardan bahsederek, onun örnek bir insan olduğunu vurguladı.

Cenaze namazını Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay kıldırdı. Kılıçbay, Kılınç’a Allah’tan rahmet dileyerek, "Engin Kılınç hocamız, fani dünyadan ebedi aleme göçtü.

O, mesleğine bağlı, insanlara karşı sevgi dolu bir insandı. Bize bıraktığı miras, yaptığı hizmetlerle yaşayacak. Ailesine, sevenlerine ve tüm camiamıza başsağlığı diliyorum.

" dedi. Cenaze törenine, Giresun Milletvekili Nazım Elmas, İl Müftü Yardımcısı Fatih Sarıgül, Müftülük personeli, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınç’ın naaşı, cenaze töreninin ardından Yaykınlık Köyü Mezarlığında toprağa verildi. Engin Kılınç, Giresun İl Müftülüğü’nde uzun yıllar boyunca görev yaptı.

Görev yaptığı süre boyunca, kendisini dini hizmetlere adamış, toplumun dinî hayatına önemli katkılarda bulunmuştu. Onun vazgeçemediği değerleri, meslektaşları ve sevenleri tarafından asla unutulmayacak.

Engin Kılınç’ın anısı, sevgi ve saygıyla yaşatılacak.