Gumushane'de Ahilik Haftasında Il Müftümüzden Esnaf Ziyareti

ahilik haftasında il müftümüzden esnaf ziyareti

Ahilik Haftası'nda İl Müftüsü Gün, Esnafları Ziyaret Etti: "Helal ve Bereketli Kazançlar Dileriz" 23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Hüseyin Gün, esnafları ziyaret ederek onlarla bir araya geldi.

Beraberindeki heyetle birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret eden İl Müftüsü Gün, daha sonra da çeşitli oda temsilcileri ve esnaflarla görüştü.

Ziyarette konuşan İl Müftüsü Gün, Ahilik geleneğinin önemini vurgulayarak, "Ahilik, sadece bir meslek örgütü değil, aynı zamanda ahlak, erdem, yardımlaşma ve dayanışma kültürüdür" dedi.

"Bu değerleri günümüzde de yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak hepimizin görevidir. " diyen İl Müftüsü Gün, esnafların helal ve bereketli kazançlar elde etmelerini temenni etti.

Ziyarette, esnafların da Ahilik Haftası'nı kutlayan İl Müftüsü Gün'e teşekkür ettiği ve onun ziyaretinin kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade ettikleri görüldü.

İl Müftüsü Gün, ziyaretlerini tamamlamadan önce Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na başkanlığımızın yayınlarından oluşan bir demet hediye etti.

İl Müftüsü Gün'ün ziyaretinin, Ahilik Haftası'nın ruhuna uygun olarak esnaflarla kaynaşmayı, onların sorunlarını dinlemeyi ve dayanışma ruhunu güçlendirmeyi amaçladığı belirtildi.

Ziyaret, esnaflar tarafından da olumlu karşılandı ve Ahilik Haftası'nın kutlanmasına katkıda bulundu.