Gümüşhane'de ''aileyi Ayakta Tutan Değerler" Konferansı

gümüşhane'de ''aileyi ayakta tutan değerler' konferansı

Gümüşhane’de ''Aileyi Ayakta Tutan Değerler” Konferansı

Gümüşhane İl Müftülüğünce hazırlanan Aileyi Ayakta Tutan Değerler konulu konferans, Diyanet İşleri Bakanlığı Uzmanı Fatih Yıldız’ın sunumuyla ve vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda sunuculuğunu Sanayi Camii İmam Hatibi Ali Zengin’in yaptığı program, Merkez Kemaliye Camii İmam Hatibi Rafet Karadaş’ın tilavet ettiği Kur’an-ı Kerim ile başladı. İl Müftüsü Hüseyin Gün açılış ve selamlama konuşmasında, “aile yapımızın yoğun tehdit altında bulunduğu çağımızda, başkanlık olarak elimizden geldiğince bu tehditleri bertaraf etmeye gayret ediyoruz. Bu bağlamda bugün burada bu gayret zincirimizin bir halkası bu konferansı Gümüşhane İl Müftülüğü olarak tertiplemiş bulunuyoruz. Yoğun programları arasında zaman ayırıp ilimize teşrif eden Diyanet İşleri Uzmanı Fatih Yıldız hocam başta olmak üzere katılım sağlayarak salonumuzu dolduran sizlere teşekkür ediyor, programımızın, ailemizi ayakta tutan değerlerimize sahip çıkmamıza vesile olmasını ve gayretimizi güçlendirmesini diliyorum” dedi. Ardından sahneye teşrif eden Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Fatih Yıldız “Aileyi Ayakta Tutan Değerler” konulu sunumuyla konferansını verdi. Hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle konferans sona erdi.

Konferans sonrasında il müftülüğümüz toplantı salonunda Gümüşhane İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu(ADRB) görevlisi hocalarımızla bir değerlendirme toplantısı yapan Fatih Yıldız hocamız, programını tamamlayarak ilimizden ayrıldı.