Gumushane'de Sabah Namazı Buluşması

sabah namazı buluşması

Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa…

Her hafta Cumartesi sabah namazında gerçekleştirilen “Sabah Namazı Buluşmaları” bu hafta da “Mazlumlara Dua, Filistin’e Vefa” sloganıyla 18 Kasım 2023 Cumartesi günü sabah namazında Merkez Kemaliye Camii’nde gerçekleştirildi.

Sabah namazı öncesinde yaptığı vaazında İl Vaizi Mehmet Zeyrek cemaate hitaben;

Şehitler için, mazlumlar için, terör mücadelesinde şehit olan güvenlik kuvvetleri, askerlerimiz, polislerimiz başta olmak üzere uzun zamandan beri büyük bir zulüm altında olan Kudüs, Filistin, Mescid-i Aksa Müslümanlarına okunan hatmi şeriflerin, Fetih Sûrelerinin, salavat ve tesbihat zincirlerinin duasını yapmak üzere bu sabah Merkez Kemaliye camisinde toplandık. Şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz ve Filistin’de katledilen masumların ruhlarının şâd olması, yaralananların şifa bulması, tüm dünya mazlumlarının zalimlerin zulmünden kurtulması, Kudüs başta olmak üzere tüm İslam beldelerinin huzur ve sükûnu için dualar edip, Rabbimizden dualarımıza icabetini lutfetmesini niyaz ediyoruz.” dedi.
Kılınan sabah namazının ardından yapılan zikir ve tesbihat sonrasındaki dua ile program sona erdi.