Hakkari'de Il Müftüsü Hüseyin Okuş Köyleri Ziyaret Etti.

İl Müftüsü Okuş, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Köyleri Ziyaret Etti: "Halkımızla Birlikte Olmak İçin Buradayız" 2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Hüseyin Okuş, haftanın anlam ve önemini vurgulamak amacıyla köyleri ziyaret etti.

Program kapsamında, Doğanyurt, Akçalı, Demirtaş ve Işıklar köyleri ile bağlı mezraları dolaşan Müftü Okuş, hem din görevlileriyle görüşerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, hem de vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Müftü Okuş'un ziyaretleri, köylülerin evlerine konuk olarak gerçekleşti. Vatandaşlarla sıcak bir şekilde sohbet eden Okuş, onların istek ve önerilerini dinleyerek, sorunlarını yerinde görme fırsatı buldu.

Özellikle çocuklarla şakalaşıp sohbet eden Müftü Okuş, onlara da sıcak ilgi gösterdi. Ziyaret ettiği her evde vatandaşların ikramlarına karşılık veren Okuş, bu sıcak karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretlerinde devam eden imam evleri ve cami müştemilatı inşaatlarını da inceleyen Müftü Okuş, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnşaatların zamanında ve eksiksiz tamamlanması için gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti. "Camiler ve Din Görevlileri Haftası, din hizmetlerinin önemini bir kez daha hatırlatmak ve din görevlilerimizin çalışmalarını takdir etmek için önemli bir fırsattır" diyen Müftü Okuş, "Bu hafta boyunca köylerimizi ziyaret ederek, halkımızla bir araya gelmek, onların sevinç ve kederlerini paylaşmak istedik.

Din görevlilerimizin de halkımızla sık sık görüşerek, onların ihtiyaçlarını yakından takip etmelerini rica ediyorum. Bu vesileyle, Camiler ve Din Görevlileri Haftasının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

" dedi. Müftü Okuş'a ziyaretlerinde Şube Müdürü Bilal Beyter eşlik etti.